Briose cu ciocolata pentru Craciun

Portii
12
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 300 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 150 g pepite de ciocolata
  • zahar pudra

Mod de preparare

Intr-un bol, punem ouale, uleiul, esenta de vanilie si laptele si amestecam energic pana cand obtinem o compozitie omogena.

Adaugam zaharul, faina in care am incorporat praful de copt si amestecam din nou.

Punem si pepitele de ciocolata.

Turnam compozitia in formele speciale pentru briose si dam la cuptor, preincalzit la 180 grade C, aproximativ 20-25 minute.

Le lasam sa se raceasca, apoi le ornam dupa propria imaginatie sau le servim ca atare.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.