Briose cu Ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g faina (eu am folosit faina de alac integrala)
  • 50 g cacao
  • 1 plic praf copt
  • 150 zahar
  • 4 oua
  • 200 grame de unt topit
  • 150 ml lapte
  • 100 g ciocolata

Mod de preparare

Va propun o reteta delicioasa de briose cu ciocolata:

Cernem printr-o sita faina si cacao, apoi le amestecam intr-un bol impeuna cu praful de copt. In alt bol amestecam zaharul cu cele 4 oua, adaugam untul topit, apoi laptele. Turnam acest amestec in bolul in care am amestecat faina, amestecam din nou (cu un mixer) si cu o lingura sau un polonic punem compozitia in in formele de briose. Putem adauga deasupra bucatele de ciocolata, nuci, etc.

Coacem la 180 de grade timp de 25 de minute.

Odata ce ai gustat aceste minunate briose facute acasa nu cred ca o sa mai vrei sa le cumperi de la coffee shop!


Ideale pentru micul dejun si pentru pachetelul pentru scoala.
Va doresc Pofta Buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Cea mai buna supa cu galuste, din coada de vitel

               ,,Reteta Romaneasca "...

Cea mai buna supa cu galuste, din coada de vitel
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj