Topim ciocolata neagra cu cele 125 g de unt. Lasam sa se raceasca. Mixam bine cele 2 oua, adaugam 100 g zahar, mixand in continuare, pana ouale isi dubleaza volumul.
Peste ouale mixate, adaugam ciocolata topita cu untul si apoi faina. Asezam hartiutele in tava de briose si turnam compozitia in cele 12 forme. Introducem tava in cuptorul incins, pentru 30-35 de minute.
Topim ciocolata alba cu frisca si untul. Lasam sa se raceasca, apoi o introducem la rece, pentru cel putin o ora. Daca ne grabim, putem introduce la congelator 15 minute. Mixam crema, apoi o spritam peste briose. Decoram cu ornamente de ciocolata.
Inghetata de vanilie este cea mai iubita si mai populara inghetata din lume. Se gaseste in multe forme, impreuna cu alte...
Inghetata de vanilie (reteta video)Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj