Briose brownie cu crema de ciocolata alba

Portii
10
Timp pregatire
25 minute
Timp coacere
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 125 g unt
  • 100 g ciocolata neagra
  • 130 g faina
  • 200 g ciocolata alba
  • 200 ml frisca lichida
  • 50 g unt

Mod de preparare

Topim ciocolata neagra cu cele 125 g de unt. Lasam sa se raceasca. Mixam bine cele 2 oua, adaugam 100 g zahar, mixand in continuare, pana ouale isi dubleaza volumul.
Peste ouale mixate, adaugam ciocolata topita cu untul si apoi faina. Asezam hartiutele in tava de briose si turnam compozitia in cele 12 forme. Introducem tava in cuptorul incins, pentru 30-35 de minute.
Topim ciocolata alba cu frisca si untul. Lasam sa se raceasca, apoi o introducem la rece, pentru cel putin o ora. Daca ne grabim, putem introduce la congelator 15 minute. Mixam crema, apoi o spritam peste briose. Decoram cu ornamente de ciocolata.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...