Bomboane Raffaello

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g lapte praf (eu folosesc mereu Dr Oetker) ;
  • 200 g zahar pudra;
  • 100 g nuca de cocos;
  • 200 g unt 82%grasime;
  • 1-2 linguri smantana;
  • alune/migdale dupa preferinta;

Mod de preparare

Eu folosesc robotul de bucatarie care imi este foarte util la bomboanele Raffaello. Asa ca in vasul robotului amestec toate ingredientele in urmatoarea ordine: lapte; zahar pudra; nuca de cocos, unt si smantana.
Din compozitia rezultata se formeaza bilute ce au in mijloc aluna/migdala. Bombonelele gata formate se tavalesc prin nuca de cocos, se aseaza pe o tava si se pun la frigider.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba cu verzisoare de Bruxelles

  In mai putin de jumatate de ora ai pus pe masa o ciorbita de post si gustoasa si aratoasa . Eum-am folosit de legumele...

Ciorba cu verzisoare de Bruxelles
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.