Bomboane Din Fructe Deshidratate

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 cana curmale fara samburi
  • -1 cana stafide
  • -1 cana caise uscate
  • -1 1/2 cani miez de nuca
  • -nuca de cocos

Mod de preparare

Se rehidrateaza fructele turnand apa peste ele cat sa le acopere (sau rom, pentru cine doreste). Aceasta operatiune dureaza 10-12 ore.
Apoi se scurge apa de pe fructe, se dau prin masina de tocat carne (in cazul meu blanderul de mana), se amesteca cu 1/2 cana lapte de soia (numai daca amestecul este prea tare).

Compozitia se da la rece pentru 2 ore, apoi se formeaza bilute care se dau prin nuca de cocos.


O reteta simpla, sanatoasa si delicioasa!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de pipote picanta

Tocanita de pipote picanta
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj