Intr-un bol incapator se amesteca biscuitii (maruntiti in prealabil la robot sau rupti pur si simplu cu mana) cu cacao, lapte, si untul topit si esenta de rom pana se omogenizeaza bine toata compozitia.
Din compozitia obtinuta formam bilute in care introducem cate o visina din compot (eu am folosit din visinata) si le nivelam cu mana pana capata o forma rotunda. Tavalim apoi bilutele astfel formate prin fulgii de cocos sau prin praful de cacao si se dau la rece. Sunt usor de preparat si delicioase.
Pofta buna!
De fapt tot un fel de tocăniță de ciuperci, doar că am folosit usturoi și ceapă verde.
Ostropel de ciuperci pleutorusEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj