Bomboane cu Nuca de Cocos (III)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 de grame de margarina
  • 200 de grame de lapte praf
  • 200 de grame de zahar pudra
  • 150 de grame de nuca de cocos
  • 50 de grame de nuca de cocos pentru pudrare

Mod de preparare

Se amesteca zaharul, margarina, laptele praf si nuca de cocos. Dupa ce am amestecat toate ingredientele luam cu o lingurita din compozitie si facem mici bilute, iar in mijlocul lor putem pune visine sau alune nesarate.

Dupa ce am terminat de facut bilutele le dam prin nuca de cocos ramasa
Le putem servi la o ceasca de cafea

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu crema lemon curd

Sa va povestesc putin din experienta mea cu lemon curd. Acum vreo 7-8 ani, am incercat eu sa pregatesc aceasta vestita crema,...

Desert prajitura cu crema lemon curd
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj