Bomboane cu Nuca de Cocos (II)

Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet unt
  • 250 gr zahar pudra
  • 200 gr nuca cocos
  • 200gr lapte praf
  • 150 gr alune de padure
  • zahar vanilat
  • esenta rom

Mod de preparare

Se freaca untul pana iese apa din el. Se amesteca apoi cu zaharul pudra, laptele praf, aromele si la sfarsit 150 gr nuca de cocos. Se da la rece pentru o ora si jumatate, dupa care se ia cate o aluna, se imbraca in compozitia obtinuta si se tavaleste in restul de nuca de cocos.
Se servesc pe platouri mici. Sunt delicioase. Pofta buna!

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)