Aducem la punctul de fierbere smintina, zaharul cu vanilina si mierea.
Adaugam faina de cocos (cocosul ras) si amestecind mereu mai fierbem inca 5 minute. Adaugam romul si lasam sa se raceasca.
Cind s-a racit punem pt jumatate de ora in congelator. Daca amestecul nu e destul de consistent mai adaugam un pic de cocos. Cu mina facem bilutze, in centru punem cite o migdala, le invirtim in miini ca sa obtinem o bila uniforma si apoi le tavalim prin cocos si le asezam in hirtiute pt bomboane.
Bomboanele se conserva in frigider.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.