Biscuiti moi cu ciocolata

Portii
20
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 g ciocolată 50% cacao
  • - 2 ouă
  • - 100 g unt
  • - 150 g zahăr
  • - 200 g făină
  • - 2 linguri cacao
  • - 1 lingură praf de copt
  • - 1 linguriță esență de rom
  • - un praf de sare

Mod de preparare

Întâi am topit ciocolata împreună cu untul pe baie de aburi, și am lăsat să se răcească puțin.
Separat, am mixat ouăle cu zahărul, romul, până am obținut o spumă. Apoi am adăugat amestecul de ciocolată și am amestecat bine.
Am amestecat ingredientele uscate – făina, praful de copt, cacao și sarea și le-am cernut; apoi am început să le încorporez în ciocolată, mixând la viteză mică.
Am pregătit o tavă cu hârtie de copt, am pus câte o linguriță de aluat, lăsând spațiu de 4-5 centimetri, să aibă spațiu pentru a crește. Am copt biscuiții la foc mic pentru aproximativ 10 minute.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de vinete cu ardei si ciuperci

De cand am vazut reteta la Gaby am poftit la ea. Acum i-a venit randul. Este nemaipomenit de buna!

Salata de vinete cu ardei si ciuperci
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj