Întâi am topit ciocolata împreună cu untul pe baie de aburi, și am lăsat să se răcească puțin.
Separat, am mixat ouăle cu zahărul, romul, până am obținut o spumă. Apoi am adăugat amestecul de ciocolată și am amestecat bine.
Am amestecat ingredientele uscate – făina, praful de copt, cacao și sarea și le-am cernut; apoi am început să le încorporez în ciocolată, mixând la viteză mică.
Am pregătit o tavă cu hârtie de copt, am pus câte o linguriță de aluat, lăsând spațiu de 4-5 centimetri, să aibă spațiu pentru a crește. Am copt biscuiții la foc mic pentru aproximativ 10 minute.
By Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti