Biscuiti indragostiti

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 250 gr faina de grau
  • 150 gr zahar
  • 200 gr unt
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura amestec de aur-turmeric+ miere in combinatie de 100 gr.miere/1 lingura mare turmeric
  • 1 ou
  • 1 esenta de lamaie
  • Penru umplutura:
  • dulceata de trandafir

Mod de preparare

Se pun intr-un vas untul la temperatura camerei, oul, zaharul, amestec de aur, esenta si se amesteca pana la topirea completa a zaharului, se adauga faina si se amesteca cu paleta sau la un robot pana la omogenizare; se pune peste aluat o folie de aluminu si se da la frigider pentru o ora, cam asa cat sa se intareasca aluatul.
Se pune aluatul pe masa de lucru si se face o foaie din care se decupeaza biscuiti sub forma rotunda sau orice va doriti, eu am facut inimioare deoarece doresc sa sarbatoresc ziua iubirii.
Se pune hartie cerata in tava si biscuitii peste hartie, se dau la cuptor, la foc potrivit pentru circa 15-20 minute. Se scot si se pot servi asa simpli, dar se pot umple cu dulceata de trandafiri.

Sa aveti pofta, dragilor si nu uitati ca iubirea este in fiecare din noi!

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Branzoici

Cand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...

Branzoici
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti