Se bate untul până devine cremos, apoi se adaugă zahărul și vanilia și se mai bate 2 minute.
Se amestecă făina cu sarea, apoi se adaugă peste unt și se încorporează.
Aluatul obținut se acoperă cu folie alimentară și se refrigerează 1 oră.
După ce a stat la rece, modelați aluatul pe blatul de lucru tapetat cu făină într-o foaie de grosimea de 5 mm.
Tăiați aluatul în ce formă doriți și coaceți timp de 10 minute.
Decorați după bunul plac.
Cand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti