Amestecam bine nussa moale cu sarea, zaharul si cu aroma de vanilie pana devine o masa spumoasa alba. Incorporam faina si maizena, cand masa este omogena adaugam migdalele, fisticul si alunele. Amestecam bine si adaugam fructele confiate.
Din compozitie formam un baton pe film alimentar, rulam bine si dam la congelator 30min-1ora. Scoatem de la congelator taiam feliute de 2-3 cm grosime si asezam pe tava cu hartie de copt. Dam la cuptor la 200 grade C cam 18 min., depinde de cuptorul fiecaruia. Lasam sa se racoreasca in tava, servim.
Pofta buna!
* Nussa- este un produs tartinabil, o materie grasa vegetala ce contine, grasime de cocos, ulei de floarea soarelui, de palm, nuci si migdale.
Cand eram copii mamaia ne facea niste biscuiti, le ziceam braduleti, presara deasupra zahar tos. Stiu ca aveau in compozitie...
Desert biscuiti cu smantana fermentataAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.