Biscotti

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 albusuri
  • 1/3 cups de zahar fin (90 g)
  • 2 lingurite de coaja de lamaie
  • 2 lingurite de coaja de limette
  • 3/4 cups de faina (90 g)
  • 1 cup de migdale (155g)

Mod de preparare

Albusurile si zaharul se amesteca pentru cel putin 5 minute.
Se adauga restul ingredientelor.
Se pune compozitia intr-o tava de cozonac si se coace la 180 grade pentru aproximativ 40 minute.

Se lasa sa se raceasca in folie de aluminiu, peste noapte.

A doua zi se taie felii subtiri, se aseaza pe o tava si se mai lasa la cuptor (cu usa deschisa) timp de 5-10 minute pana se intaresc.
Se servesc cu cafea sau ceai

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu prune si branza dulce

O prajitura simpla cu un blat care seamana cu cel de papanasi.  Reteta video o gasesti mai sus. 

Desert prajitura cu prune si branza dulce
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj