Biscotti

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 albusuri
  • 1/3 cups de zahar fin (90 g)
  • 2 lingurite de coaja de lamaie
  • 2 lingurite de coaja de limette
  • 3/4 cups de faina (90 g)
  • 1 cup de migdale (155g)

Mod de preparare

Albusurile si zaharul se amesteca pentru cel putin 5 minute.
Se adauga restul ingredientelor.
Se pune compozitia intr-o tava de cozonac si se coace la 180 grade pentru aproximativ 40 minute.

Se lasa sa se raceasca in folie de aluminiu, peste noapte.

A doua zi se taie felii subtiri, se aseaza pe o tava si se mai lasa la cuptor (cu usa deschisa) timp de 5-10 minute pana se intaresc.
Se servesc cu cafea sau ceai

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.