Bezele

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 albusuri
  • 250g zahar tos
  • arome (eu am folosit esenta de portocale)

Mod de preparare

Zaharul tos se pune in tava pe o hartie de copt si se incalzeste fara sa se topeasca, intre timp se bat albusurile spuma si se adauga zaharul fierbinte putin cate putin spumand cu mixerul la viteza maxima.

Se toarna compozitia pe hartie de copt si se baga la cuptor cu usa deschisa la temperatura cea mai mica timp de doua ore


Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu cartofi

Omleta cu cartofi
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj