Baton de cacao

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g lapte praf
  • 400 g zahar
  • 100 ml apa
  • 50 g cacao
  • 100 g unt
  • nuci,
  • alune,
  • stafide,
  • ce doriti

Mod de preparare


Se pune pe foc zaharul, apa, untul si cacao. Se lasa sa dea cateva clocote.

Se ia de pe foc dupa care se pune laptele praf si se amesetca pana se omogenizeaza.

Se toarna in tava in care am pus folie transparenta ca sa putem scoate mai usor batonul si se da la rece ... nu in frigider ci in loc rece.

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Tort Napoleon - reteta cu nr. 200

Iata ca am ajuns si la reteta cu nr. 200. Nu pot sa ma laud ca am facut cine stie ce lucruri complicate sau inovatoare pana...

Tort Napoleon - reteta cu nr. 200
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.