Bateti ouale cu zaharul pana ce obtineti o compozitie cremoasa si zaharul este dizolvat.
Pasati bananele curatate cat de fin puteti. Incorporati-le in crema de oua, impreuna cu sucul si coaja rasa de lamaie si transferati vasul la bain- marie, la foc mediu.
Bateti in continuare pana se ingroasa crema, avand grija ca amestecul sa nu fiarba.
Luati de pe foc si inglobati repede, dar treptat si cate putin, din untul topit si racit, omogenizand bine, de fiecare data.
Lasati la racit.
Se poate consuma simpla sau se foloseste pe post de crema la diverse dulciuri.
Puteti sa o pastrati in frigider pana la 10 zile, in borcan cu capac.
Am zis sa facem o mica pauza de ''porcarii'' si-am dat-o pe-un mixt de peste, niste mamaliga si mujdei.....
Mixt de peste prajit in tuciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.