Bateti ouale cu zaharul pana ce obtineti o compozitie cremoasa si zaharul este dizolvat.
Pasati bananele curatate cat de fin puteti. Incorporati-le in crema de oua, impreuna cu sucul si coaja rasa de lamaie si transferati vasul la bain- marie, la foc mediu.
Bateti in continuare pana se ingroasa crema, avand grija ca amestecul sa nu fiarba.
Luati de pe foc si inglobati repede, dar treptat si cate putin, din untul topit si racit, omogenizand bine, de fiecare data.
Lasati la racit.
Se poate consuma simpla sau se foloseste pe post de crema la diverse dulciuri.
Puteti sa o pastrati in frigider pana la 10 zile, in borcan cu capac.
Este un cozonac pe care il fac de multi ani. Fata de reteta originala las coca mai groasa la intins ca sa iasa rulada mai...
Desert baigli cu nucaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj