Modul de preparare-intr-un castronel am amestecat toate ingredientele uscate, in altul ingredientele umede si apoi le-am amestecat, am tapetat o tava cu hartie de copt si la cuptor cu ea, cuptortul l-am preincalzit, am facut proba cu scobitorarea, de obicei mereu las cuptorul la moderat. (tava mea are dimensiunile 35/25).
Glazura -puneti toate ingredientele intr. o olita si la fiert cu ele, acolo scria pana ajunge la 115grade, dar cum eu nu am termometru am lasat sa fiarba 2-3 clocote, apoi se lasa sa se raceasca pana la temperatura de 60 grade, eu am aproximat, circa 10-15 minute am lasat si apoi am mixat cu mixerul cam 5 minute (din alb transparent se transforma in alb mat), calda se pune peste prajitura, (si prajitura era calduta), se intareste repede, aveti grija.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.