Aricei de Ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o felie blat de tort
  • nuca macinata
  • 50 grame de unt
  • biscuiti dati pe razatoare
  • o lingura ciocolata topita
  • esenta de rom
  • cateva stafide
  • ciocolata topita pentru ornat (finetti)
  • fulgi de ciocolata

Mod de preparare

Blatul ii faramitam, il amestecam cu untul, nuca, biscuiti si esenta de rom, framantam bine bine. Compozitia trebuie sa fie destul de consistenta, sa poata fi modelata. Formam ariciei, ii dam prin ciocolata si prin fulgisori, adaugam si doi ochi (margelute comestibile) si ii lasama la frigider sa sa intareasca.

Sunt super super haiosi! ! !

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu mascarpone, mure si banane

Un tort delicios si racoros! 

Desert tort cu mascarpone, mure si banane
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj