Supa cremoasa de pui si porumb

Portii
6
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 4 cartofi
  • 1 ţelină
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 400 g porumb boabe congelat
  • sare
  • piper
  • parmezan pentru servit
  • o nucă de unt
  • pătrunjel proaspăt tocat

Mod de preparare

Într-o oală punem carnea spălată şi ceapa întreagă.
Se acoperă totul cu apă rece şi punem vasul să fiarbă la foc potrivit.
Când carnea a fiert mai mult de jumătate, se adaugă ţelina, morcovii şi cartofii întregi.
Se micşorează focul şi se lasă să fiarbă complet.
Porumbul se pune şi el sa se înmoaie separat la foc mic în apă cu sare, pentru 5 minute.
Când carnea şi legumele sunt gata, se scot toate cu spumiera pe o farfurie.
Morcovii se toacă cubulețe.
În vasul blenderului punem carnea de la o pulpă fiartă, cartofii,untul, ţelina şi jumătate din boabele de porumb.
Supă se adaugă atât cât e nevoie până se obţine consistenţa dorită.
Se toarnă totul într-un vas, se pun carnea rămasă (rupta fâşiuţe), morcovii tocaţi şi restul de porub, pentru a avea şi textură.
Se potriveşte gustul cu sare şi piper.
Se serveşte caldă, cu parmezan ras şi pătrunjel.
Poftă bună!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.