Supa Minestrone II

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 130 g fasole verde
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 100 g telina
  • 1 rosie
  • 100 g praz
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 mladita de busuioc
  • sare
  • 50 g taitei de casa
  • 500 ml supa

Mod de preparare

Spala ceapa, usturoiul si radacina de telina, dupa ce le-ai curatat. Apoi spala si fasolea verde, rosia si prazul. Taie fasolea verde, morcovii, telina si usturoiul in bucati mici. Apoi taie si ceapa marunt.

Pune uleiul intr-o tigaie, adauga legumele si clateste-le putin. Adauga supa, condimenteaza cu sare si lasa la fiert 20 de minute. Cu 5 minute inante sa fie gata, adauga taiteii, prazul feliat si rosia taiata in cubulete. Decoreaza cu busuioc!

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...