- lasam fasolea la inmuiat in apa rece (cea folosita de mine trebuia sa stea 6 ore)
- fierbem fasolea 30 minute apoi schimbam apa si punem din nou la fiert cu alta apa, ulei, ceapa, dafinul, telina taiata cuburi si morcovul curatat, spalat si lasat intreg
- cind morcovul este fiert il scoatem din oala, il taiem felii si il vom pune din nou la sfirsit in supa (ca sa ramina frumos), adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba pina cind fasolea este moale
- adaugam sare si cimbru sau patrunjel la sfirsit u brinza feta mai putin in perioadele de post
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.