Se pune untul si uleiul intr-o cratita, se adauga zaharul si cepele taiate solzisori subtiri. Acestea trebuie gatite la foc mediu, pentru 10 minute sau pana devin brun-aurii.
Se adauga faina si se amesteca pana se incorporeaza bine, apoi se adauga vinul, apa si supa de vita. Se reduce focul, acoperim vasul si se mai lasa supa la fiert 10-15 minute la foc mediu.
Se frig feliile de paine pe ambele parti.
Se pune supa supa in 4 boluri diferite. Deasupra supei se pun feliile de paine prajita si se presara cu parmezanul ras si cascaval.
Se dau bolurile cu supa la cuptor, pentru 5-10 minute, pana se topesc parmezanul si cascavalul.
Se serveste supa calda ornata cu cimbru, iar pentru un strop de “iuteala”, se pot presara fulgi de chilli.
Pofta buna !
Se fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!
Rulouri din piept de pui cu carnati si castravecioriMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti