Supa dulce de morcov cu crutoane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg morcovi
  • 1/2 bulion pasta de rosii
  • rosii crude
  • ardei gras capia
  • cartofi - 5 buc
  • 1-2 ceapa
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • vegeta
  • tarhon sau busuioc
  • crutoane

Mod de preparare

Morcovii se rad (cele 2 kg) prin razatoarea mare. Rosiile crude se dau prin sita si se zobesc eliminindu-le cojile. Ceapa se taie marunt, cartoful se da prin razatoare.
Se pun la fiert morcovul ras, cartoful ras, ceapa. Dupa 10 minute, se adauga rosiile stoarse si zdrobite, sare, vegeta si se mai dau intr-un clocot. Se adauga bulionul (1 sfert de borcan), boia dulce 1 vf lg, tarhonul si/sau busuiocul. Se fierb inca 5 minute cu totul dupa care se da la o parte.

Separat se prepara crutoanele - paine uscata, taiata cuburi si bagata in tava la cuptor pentru 10- 15 minute .
Se serveste rece sau calda , dupa gust, cu crutoane sau lamaie.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.