Supa de Telina

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 telina potrivita (radacina)
  • 3 tije verzi de telina cu tot cu frunze
  • 2 morcovi
  • 1l -1 si 1/2l de supa de pui
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam si spalam telina si morcovul. Se taie in cuburi marunte, taiam si tijele si pastram frunzele. Varsam supa de pui deasupra si lasam sa fiarba pana cand furculita intra usor in legume, mai adaugam un pic de apa daca este necesar caci trebuie sa avem destul lichid, taiam fin frunzele de telina si le adaugam in supa, saram si piperam dupa gust, lasam 5 minute, acoperim cu un capac.

Servim cu painica proaspata sau cu crutoane.
Pofta buna!

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...