Supa de Rosii I

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 tije de telina verde
  • 10 frunze de busuioc
  • 1 lingura de bulion
  • 1 lingura de ulei de masline
  • Rosii in bulion
  • 1 lingura de delikat
  • Zahar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o olita punem uleiul asteptam sa se incinga adaugam telina si lingura de bulion. Varsam rosiile in bulion, lingura de delikat, zaharul, sarea si piperul, completam cu apa. Lasam sa fiarba pana devine groasa, dam deoparte si adaugam busuiocul taiat marut, acoperim 5 minute.
Se poate drege cu smantana si servi cu crutoane.

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)