Supa de pui cu taitei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 4 portii:
  • 500 g aripioare de pui
  • 100 g morcov
  • 50g pastarnac
  • 100g telina
  • 50g ceapa
  • 50 g taitei
  • sare

Mod de preparare

1. morcovii , telinasi pastarnacul se taie bastonase. Ceapa se cresteaza in patru.

2. carnea se pune la fiert cu sare si se spumeaza. Dupa circa 30 minse adauga legumele. Dupa ce s-a fiert ceapa se scoate.

3. cand si legumele sunt fierte se adauga si taiteii si se mai da in cateva clocote.

4. supa se prezinta in bol cu patrunjel verde deasupra

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...