Supa de pui cu spanac

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg spanac
  • 500gr piept de pui
  • 4 cani supa pui
  • 2 linguri sos de soia light
  • 2 linguri zahar
  • 1 fir de ceapa verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spanacul se curata, se spala de mai multe ori si se pune la scurs.
Se pune o oala cu apa si sare la fiert si se oparesc frunzele de spana, apoi imediat se pun in apa rece pentru a se pastra verzi. Se taie in bucati egale cu un cutit ascutit. Se fierbe apa in alt vas si se opareste pieptul de pui taiat fasii subtiri timp de 2 minute apoi se pune deoparte.
Se fierbe supa de pui cu sare si piper, se adauga sosul de soia si zaharul. Se adauga spanacul, carnea de pui si se fierb la foc mic, 25 de minute acoperite.
Dupa acest timp se pune ceapa verde, curatata si tocata fin apoi se serveste.
Mai puteti adauga putin usturoi verde tocat foarte fin la final pentru un gust aparte.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Briose de post pentru Mos Craciun

pentru Mos Craciun

Briose de post pentru Mos Craciun
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.