Supa de pui cu orez (Canja)

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g de pui taiat bucati (2 pulpe bio de calitate pentru mine)
  • 2 cepe verzi tocate marunt
  • 2 morcovi taiati rondele
  • 1 Kub de pui
  • 150 g de orez
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • patrunjel proaspat tocat

Mod de preparare

Intr-o oala adanca rumeniti ceapa in uleiul incalzit, adaugati rondelele de morcovi si bucatile de pui.
Rumeniti impreuna, colorati carnea timp pe 8 minute. Adaugati orezul, amestecati si reveniti timp de 2 minute.
Acoperiti cu apa - am pus 1,25 l.
Puneti kub-ul de pui, piper, acoperiti si gatiti la foc potrivit timp de 30 minute. Amestecati din timp in timp.
Verificati de sare si piper si adaugati verdeata tocata la sfarsit.
Ce bunatate, simplu si delicios, de mult n-am mancat asa o supa de buna.
Puteti pune mai multa apa, orezul se va umfla.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.