Supa de porumbei

Portii
6
Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 porumbei
  • 500 gr patlagele galbene
  • 3 ardei grasi, unul galben, unul verde, unul rosu
  • 4 morcovi
  • sare dupa gust
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel baby

Mod de preparare

Se pun porumbeii la fiert cu apa si putina sare, se adauga peste ei, ardeii tocati, morcovii rondele, dovlecelul tocat marunt, ceapa tocata si se fierbe totul la foc potrivit.
Se curata patlagelele de pielite, se toaca cuburi si se pun la fiert in alta oala cu putina apa. Cand carnea este fiarta si toate legumele, se adauga sosul de patlagele obtinut si se continua fierberea pana se patrund si se intrepatrund gusturile, se mai potriveste de sare si se opreste focul.

Sa aveti pofta, dragilor!

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...