Supa de Mazare

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • mazare
  • morcov
  • ulei
  • verdeata

Mod de preparare

Cantitatile difera in functie de cantitatea pe care vreti sa o faceti, aceeasi procedura o folosesc si la supa de conopida sau gulii.

Se mai poate imbunatati cu smintina in farfurie cine doreste sau se poate acri dupa preferinta.

Intr-o oala punem ulei si calim prima data morcovii, sa dea culoare. Punem ardeiul, adaugam 2-3 lingurite de vegeta. Mai lasam putin si punem ceapa si mazarea.

Le mai calim putin, apoi punem apa si sare. Lasam la fiert sa se moaie legumele, iar intre timp facem galuste dintr-un ou cu faina, pe care le rupem cu lingurita in supa mai lasam sa fiarba cam 7-10 min punem piper si verdeata.

Daca preferati puteti folosi galuste din gris sau alte paste in locul celor facute de mine.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Varza de Bruxelles, broccoli si conopida gratinate

Am găsit rătăcite prin frigider legumele acestea delicioase de toamnă, dar care se găsesc și acum din plin în piețele...

Varza de Bruxelles, broccoli si conopida gratinate
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj