Supa de Mazare

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • mazare
  • morcov
  • ulei
  • verdeata

Mod de preparare

Cantitatile difera in functie de cantitatea pe care vreti sa o faceti, aceeasi procedura o folosesc si la supa de conopida sau gulii.

Se mai poate imbunatati cu smintina in farfurie cine doreste sau se poate acri dupa preferinta.

Intr-o oala punem ulei si calim prima data morcovii, sa dea culoare. Punem ardeiul, adaugam 2-3 lingurite de vegeta. Mai lasam putin si punem ceapa si mazarea.

Le mai calim putin, apoi punem apa si sare. Lasam la fiert sa se moaie legumele, iar intre timp facem galuste dintr-un ou cu faina, pe care le rupem cu lingurita in supa mai lasam sa fiarba cam 7-10 min punem piper si verdeata.

Daca preferati puteti folosi galuste din gris sau alte paste in locul celor facute de mine.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.