Supa de dovlecel

Portii
12
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc de dovleac sa fie de aproximativ 1 kg
  • 1 buc ceapa mare
  • lapte batut 250 ml
  • 1 legatura de marar
  • 1 lingura de boia ardei dulce
  • 1 lingura de faina
  • 100 ml ulei
  • sare, piper, apa

Mod de preparare

e curata dovleacul, se taie in doua, apoi cu o lingura se indeparteaza semintele. Restul se da pe razatoarea mare, se presara cu sare, se da si ceapa pe razatoarea mare si se lasa sa stea jumatate de ora.

Intr-o oala se pune uleiul la incins, se adauga faina, boiaua si se stinge rantasul obtinut cu laptele batut. Se adauga dovleacul bine stors, apoi se completeaza cu apa. Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe pana se inmoaie. Cand este gata, se adauga mararul tocat fin.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.