Supa de Ceapa

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ceapa alba 120 g
  • faina 10 g
  • ulei floarea soarelui 20 ml
  • sare
  • piper
  • 300 ml apa

Mod de preparare

Se taie ceapa rondele subtiri, se da prin faina, se caleste ceapa cu uleiul pana se inmoaie, apoi se adauga apa si 5 g de sare, se lasa la fiert pana se face crema!
Portie pentru o persoana, cine doreste se poate servi cu parmezan si mozzarella!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.