Supa de cartofi cu afumatura

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • cartofi 800 g
  • morcovi 100 g
  • patrunjel 50 g
  • telina 100 g
  • ceapa 100 g
  • varza dulce 200 g
  • costita afumata 100 g
  • faina 30 g
  • smantana 125 g
  • verdeata 1 leg
  • sare

Mod de preparare

Zarzavatul se taie rondele, iar ceapa se toaca marunt si se pun impreuna la fiert in apa cu sare. Dupa o jumatate de ora se adauga varza taiata straifuri si cartofii taiati cuburi. Se taie costita feliute, se prajeste si se pune in supa. Smantana se amesteca cu faina, se subtiaza cu supa racita si se toarna in supa. Se potriveste gustul de sare, iar la sfarsit se adauga verdeata.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.