Supa de carne de vita

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 500 g carne de vita tocata
  • 1 buc morcov mic
  • 1 buc patrunjel
  • 1 buc telina mica
  • 1 buc ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • piper boabe
  • patrunjel verde tocat
  • sare

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu apa rece si se pune la fiert. Dupa ce da intr-un clocot, se adauga zarzavatul curatat, spalat si dat prin razatoare, boabele de piper si sarea. Dupa cca 30 de minute supa este gata. Se ia oala de pe foc si se strecoara supa printr-un tifon.

Se adauga patrunjel verde tocat, pentru aroma si vitamine; carnea si zarzavatul pot servi la prepararea unei budinci dietetice cu macaroane.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.