Supa de carne de vita

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 500 g carne de vita tocata
  • 1 buc morcov mic
  • 1 buc patrunjel
  • 1 buc telina mica
  • 1 buc ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • piper boabe
  • patrunjel verde tocat
  • sare

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu apa rece si se pune la fiert. Dupa ce da intr-un clocot, se adauga zarzavatul curatat, spalat si dat prin razatoare, boabele de piper si sarea. Dupa cca 30 de minute supa este gata. Se ia oala de pe foc si se strecoara supa printr-un tifon.

Se adauga patrunjel verde tocat, pentru aroma si vitamine; carnea si zarzavatul pot servi la prepararea unei budinci dietetice cu macaroane.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de perisoare

 Ciorba de perisoare este printre preferatele noastre. De aceasta data diferenta a fost data de mixul de carne pui+...

Ciorba de perisoare
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj