Supa de Branza si Brocoli (Brokkoli Käsesuppe)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr brocolo
  • 1 lingurita de ceapa tocata marunt
  • 1 morcov
  • 2-3 linguri de brinza cremoasa
  • 100 ml lapte gras sau smintina (nu acra)
  • 500 ml supa (vegetala sau de carne)

Mod de preparare

curatam si spalam brocolo, il taiem marunt si pastram separat citeva buchetele

punem la fiert in supa, ceapa, morcovul curatat dar intreg si brocoli (mai putin cele citeva buchetele)

cind morcovul e fiert il recuperam si il taiem rondele

mixam in blender supa, adaugam rondelele de morcov, buchetelele de brocolo, smintina ssau laptele si lasam sa fiarba fara insa sa clocoteasca pina cind brocolo e fiert

adaugam brinza si amestecam bine. Lasam pe foc (mic) pina cind brinza se topeste


* pentru brinza folosim orice fel de brinza care se topeste (brinza topita, cheddar, Brie ... )

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...