Curatam ciupecile, le spalam apoi le taiem felii. Morcovii si patrunjelul curatat si spalat ii taiem cubulete. Pe lingura de unt incinsa calim morcovii, patrunjelul si 2 catei de usturoi pisati timp de cateva minute (2-3 minute), adaugam ciupercile feliate si condimentam cu sare, piper, si delikat si lasam la calit in continuare circa 2 minute.
Punem peste totul apa adaugam legatura de patrunjel verde si mai condimentam cu sare sau delikat dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic pana ce ciupercile sunt fierte.
In timpul cat supa fierbe pregatim maiaua cu care vom drege aceasta supica in felul urmator, cele 2 gabenusuri le amestecam cu smantana, adaugam restul de 3 catei usturoi pisati la maia apoi din supa fierbinte adaugam cate un pic de zeama pana maiaua devine mai lichida apoi o turnam peste supa care fierbe. Lasam sa dea un clocot impreuna apoi oprim focul si scoatem frunzele de patrunjel.
Se serveste fierbinte si cui ii place mai condimentata poate sa o serveasca cu ardei iute.
Pofta Buna !!!
Sau un fel de tortilla spaniola, doar ca are ceva ingrediente in plus si este facuta la cuptor. O puteti servi in orice...
Aperitiv omleta cu cartofi si ciuperci la cuptorO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura