Legumele se spala, se taie bucati si se pun la fiert, cu putina sare (cu exceptial usturoiului, care se curata si se lasa deoparte).
Dupa ce acestea s-au inmuiat, se transfera in vasul blenderului Oster, impreuna cu apa in care au fiert si se adauga restul de ingrediente (inclusiv usturoiul curatat).
Se mixeaza totul pornind de la cea mai mica viteza si crescand turatia treptat, pana cand obtinem o crema foarte fina (dureaza max. 1 min.).
Supa crema mediteraneana astfel obtinuta se toarna in boluri, se decoreaza si se serveste calda.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.