Supa Crema Mediteraneana - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 zucchini
  • 3 rosii proaspete
  • 1 ceapa rosie
  • 1 catel usturoi mic
  • 75 grame caju crud
  • neprajit
  • hidratat cateva ore
  • 2 linguri ulei masline extrevirgin
  • 1 lingurita oregano (eu am folosit oregano uscat) 1 lingurita cimbrisor proaspat
  • 2-3 fire busuioc proaspat
  • sare
  • piper
  • dupa gust
  • 2 l apa

Mod de preparare

Legumele se spala, se taie bucati si se pun la fiert, cu putina sare (cu exceptial usturoiului, care se curata si se lasa deoparte).
Dupa ce acestea s-au inmuiat, se transfera in vasul blenderului Oster, impreuna cu apa in care au fiert si se adauga restul de ingrediente (inclusiv usturoiul curatat).
Se mixeaza totul pornind de la cea mai mica viteza si crescand turatia treptat, pana cand obtinem o crema foarte fina (dureaza max. 1 min.).
Supa crema mediteraneana astfel obtinuta se toarna in boluri, se decoreaza si se serveste calda.
Pofta buna!

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)