Supa crema de legume cu zdrente de ou

Portii
8
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 radacina mica de telina
  • 1 dovlecel mic
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 oua
  • unt cat o nuca
  • 1 lingura maggi secretul gustului de legume
  • sare dupa gust
  • piper macinat dupa gust
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala, se taie bucati mai mari iar apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa in care am pus un strop de sare si putin ulei de masline. Apa trebuie sa acopere legumele.
Cand s-au fiert, se scot cu ajutorul unei palete, se lasa la scurs iar apoi se paseaza.

Se adauga zeama in care au fiert, putin cate putin pana se ajunge la consistenta dorita.
Adaugam si untul si amestecam bine.

Punem supa pe foc si lasam la fiert circa 10 min dupa care tragem oala de pe foc.
Intr-un bol batem bine ouale,adaugam 2 polonice de supa si apoi turnam in oala aceasta compozitie ,amestecand continuu.


Adaugam o lingura maggi secretul gustului de legume.
Condimentam dupa gust cu sare si piper si asezonam cu patrunjel verde.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Ruladă din carne tocată a la Panacris

Tot a rămas ceva umplutură de la rulada din pulpă de pui, așa că am testat o altfel de ruladă;) Spor și poftă bună!

Ruladă din carne tocată a la Panacris
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj