Supa Crema de Dovleac (III)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg dovleac
  • 60 gr unt
  • 1 ceapa taiata cubulete
  • 1 litru de supa de pui sau apa cu cub concentrat
  • smantana dulce (optinal)

Mod de preparare

Se taie dovleacul (al meu s-a taiat destul de usor, a stat in bucatarie de cand a dat frigul).

Se curata de coaja si se taie in cuburi.

Se caleste ceapa in unt, cam 10 minute sau pana e moale.

Se adauga dovleacul si supa de pui si se lasa la fiert cam 20 de minute sau pana e moale dovleacul.

Se stinge focul si se lasa putin deoparte dupa care se mixeaza cu stick blenderul, blenderul sau chiar cu furculita.

Se serveste cu smantana dulce (optional)
Serviti intr-o jumatate de dovleac din care ati scos semintele pentru a fi mai de efect!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.