Supa Crema de Dovleac

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovleac galben
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa alba
  • 1 bucata patrunjel radacina
  • 3 cartofi
  • 20 ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • seminte de dovleac
  • feliute de carnat afumat de casa

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie cuburi, ceapa se toaca mai mare. Dovleacul se curata, se taie cuburi dar o bucata se lasa deoparte. Intr-o oala se pune uleiul, se adauga ceapa se lasa sa se caleasca, apoi se adauga o cana de apa. Se adauga pe rand morcovii, patrunjelul, cartofii si dovleacul cuburi, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc mediu. Se adauga vegeta si piper dupa gust. Cand toate sunt fierte se dau prin blender fara apa pana se face o crema. Se pune in oala peste apa in care au fiert. Se mai lasa sa dea un clocot.

Intre timp intr-o tigaie se pun cateva feliute de carnat afumat de casa sa se prajeasca fara ulei. Dupa ce s au prajit se scot si se adauga cubuletele de dovleac care au fost facute din bucata de dovleac ramasa si se mai adauga si semintele de dovleac. Se lasa sa se prajeasca.

Supa se pune in farfurie calda si se presara feliute de carnat prajit, bucatelele de dovleac si semintele prajite.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu lamaie (reteta video)

Un desert foarte usor si foarte aromat!!! Urmareste reteta video chiar aici! http://youtu.be/Z_nuytlfrzQ

Prajitura cu lamaie (reteta video)
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj