Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Inimă de anghinare din conservă de la Foodville 4 bucăți,
  • Tije de sparanghel verde conservate de la Foodville 6 bucăți,
  • Roșii conservate în ulei de la Foodville 5 bucăți,
  • Ardei kapia copți conservați în oțet de la Foodville 3 bucăți,
  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Usturoi 3 căței,
  • Ulei de măsline extravirgin Urzante, de la Foodille 1 lingură,
  • Sare de mare aromatizată cu ierburi ( rozmarin, oregano, busuioc, cimbru) 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat ½ linguriță.
  • Pentru topping:
  • Calamari bucăți conservat de la Foodville cca. 1 100 g,
  • Inimi de anghinare conservate de la Foodville 2 bucăți,
  • Tije de sparanghel verde conservate de la Foodville 2 bucăți,
  • Crutoane sferice colorate.

Mod de preparare

Ceapa și usturoiul curățate și tocate mărunt se călesc în uleiul de măsline, pănâ devin translucide, apoi se adaugă inimile de anghinare, tijele de sparanghel,roșiile și ardeii kapia, se adaugă cca. 300 ml apă rece și se lasă la fiert, la foc mediu, neacoperit cca. 15 min. După ce s-au fiert toate ingredientele și și-au împreunat gusturile, se asezonează de sare și piper, apoi se pasează, cu mixerul vertical, până ce se obține o cremă omogenă. Supa cremă se așează în boluri, apoi se ornează după gustul fiecăruia cu bucăți de calamari conservate, felii de anghinare și tije de sparanghel. Bonus, crutoane sferice colorate.
Spor și poftă bună!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Turta dulce decorata cu royal icing

Bunatati pentru colindatori Am facut turta dulce si anul acesta si mi-a placut tare mult cum a iesit. Am fost incantata si...

Turta dulce decorata cu royal icing
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj