Intr-o craticioara punem la fiert apa cu putina sare si apoi adaugam broccoli .Lasam sa fiarba 7-8 minute.Nu trebuie sa fie foarte moale.Intre timp calim in ulei ceapa taiata marunt .
Dupa ce s-a fiert broccoli se strecoara dar pastrand apa in care a fiert . Intr-un castron punem broccoli adaugam ceapa calita, smantana si sarea si piperul si le blendarim cu un blendar vertical.Zeama in care a fiert o folosim pentru a subtia supa cat de mult dorim( mai subtire sau mai groasa ca consistenta).
Se serveste calda (OPTIONAL)cu smantana si/sau cu branza sarata.
O prajitura rapida si delcioasa, cu fructe de sezon.
Desert prajitura cu caise si zmeuraEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj