Supa Bunicii Maria

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • 2 oua
  • 2 linguri cu faina
  • 2 linguri Parmezan ras
  • un praf de nucsoara rasa
  • un praf de sare
  • 20 grame de unt moale

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castronel sau intr-o farfurie adinca ouale cu faina, untul, Parmezanul, sarea si nucsoara pina se obtine o crema.

Supa* deja pregatita dupa cum va place voua de zarzavat sau de carne (clapon, gaina, pui sau vita) o filtram prin strecuratoare si o punem din nou la fiert. Cind supa clocoteste dam flacara la jumatate si turnam pe toata suprafata supei compozitia.

Punem capac si stingem focul. Lasam asa pina cind supa se mai raceste putin apoi servim.
supa* - cca un polonic pentru fiecare portie

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.