Supa Bunicii Maria

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • 2 oua
  • 2 linguri cu faina
  • 2 linguri Parmezan ras
  • un praf de nucsoara rasa
  • un praf de sare
  • 20 grame de unt moale

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castronel sau intr-o farfurie adinca ouale cu faina, untul, Parmezanul, sarea si nucsoara pina se obtine o crema.

Supa* deja pregatita dupa cum va place voua de zarzavat sau de carne (clapon, gaina, pui sau vita) o filtram prin strecuratoare si o punem din nou la fiert. Cind supa clocoteste dam flacara la jumatate si turnam pe toata suprafata supei compozitia.

Punem capac si stingem focul. Lasam asa pina cind supa se mai raceste putin apoi servim.
supa* - cca un polonic pentru fiecare portie

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.