Supa 5 Legume

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o conopida mica
  • 2 cartofi
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 ardei alb
  • 2 morcovi
  • 1 bucata de praz
  • o manuta de grau
  • 60g de parmezan
  • 100g de costita afumata
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • 500ml de lapte

Mod de preparare

Fierbem legumele in apa cu sare. Mixam si adaugam graul, punem pe foc sa lasam ca graul sa se umfle. Adaugam laptele, parmezanul si putina vegeta, infierbantam. Asezonam si servim cu costita taiata marunt care a fost prajita in prealabil. Pofta buna!


Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.