Supa 5 Legume

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o conopida mica
  • 2 cartofi
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 ardei alb
  • 2 morcovi
  • 1 bucata de praz
  • o manuta de grau
  • 60g de parmezan
  • 100g de costita afumata
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • 500ml de lapte

Mod de preparare

Fierbem legumele in apa cu sare. Mixam si adaugam graul, punem pe foc sa lasam ca graul sa se umfle. Adaugam laptele, parmezanul si putina vegeta, infierbantam. Asezonam si servim cu costita taiata marunt care a fost prajita in prealabil. Pofta buna!


Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...