Supa 5 Legume

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o conopida mica
  • 2 cartofi
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 ardei alb
  • 2 morcovi
  • 1 bucata de praz
  • o manuta de grau
  • 60g de parmezan
  • 100g de costita afumata
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • 500ml de lapte

Mod de preparare

Fierbem legumele in apa cu sare. Mixam si adaugam graul, punem pe foc sa lasam ca graul sa se umfle. Adaugam laptele, parmezanul si putina vegeta, infierbantam. Asezonam si servim cu costita taiata marunt care a fost prajita in prealabil. Pofta buna!


Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de placinte foioase cu telemea la cuptor – genul de placinte pe care nu prea le refuza nimeni

Placinte foioase cu telemea la cuptor – genul de placinte pe care nu prea le refuza nimeni  Cum merg c-o bere...

Reteta de placinte foioase cu telemea la cuptor – genul de placinte pe care nu prea le refuza nimeni
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj