Saramura de Peste (III)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pesti maricei (macrou)
  • 4-5 catei de usturoi
  • o rosie potrivita
  • cimbru
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Am curatat pestii, i-am taiat in bucati potrivite, i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei incins. Intre timp am pus apa la fiert cu putina sare. Cand pestele s-a prajit, l-am pus in apa si am mai fiert putin.

Am copt rosia pana i s-a dezlipit pielita. Am taiat-o in patru si am adaugat-o in oala. Am presarat cimbru si am potrivit de sare. In farfurie am pus putin otet din borcanul cu ardei. Ii da un gust altfel.

Ceva simplu, rapid si gustos:)
Se serveste cu mamaliguta si ardei in otet

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.