Intr-o oala mare, se pune uleiul la incalzit, dupa care se adauga legumele taiate marunt si lasa la foc mediu timp de 10 minute sau pana incep sa se inmoaie legumele. Se adauga supa de legume, bulionul si jumatate din cantitatea de fasole.
Se fierbe totul timp de 2 minute la foc mare, apoi se adauga orezul. Se acopera oala si se fierbe timp de 15 minute sau pana se inmoaie orezul. Restul de fasole se zdrobeste si se pune peste restul supei. Se adauga sare si piper, dupa gust, si se fierbe bine pana da in clocot, cand se adauga si patrunjelul.
Se stropeste cu uleiul de masline ramas si se serveste fierbinte, altfel se intareste.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.