Nacreala cu spuma de pe zer

Portii
10
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 kg.cartofi noi;
  • -200 gr.mazare;
  • -200 gr.fasole verde;
  • -2 morcovi;
  • -1/2 radacina telina;
  • -1 ceapa mare;
  • -5 frunze mari de sfecla rosie;
  • -1 manunchi mare de frunze de loboda rosie;
  • -1 manunchi mare de frunze de leustean;
  • -1 lingura sare;
  • -2 linguri bulion de gogosari;
  • -2 linguri pasta de tomate;
  • -2 ardei galbeni.
  • -2 litri spuma de pe zer;

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert cu apa. Se adauga mazarea, fasolea verde, ceapa tocata, morcovul si telina fideluta, ardeii, sare si se fierbe totul. Cand toate sunt fierte se adauga bulionul de gogosari,pasta de tomate,spuma de pe zer si se mai trag cateva clocote,dupa care se opreste focul si se adauga leusteanul,frunzele de sfecla rosie si frunzele de loboda tocate marunt.Se amesteca si se poate servi.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

Dupa prepararea branzei de oaie sau de capra ramane zerul.Acest zer se pune la fiert si cand incepe sa fiarba,se formeaza o spuma,aceasta spuma se aduna si se foloseste la nacreala sau se bea pur si simplu.Aceasta spuma este foarte consistenta si contine multe vitamine necesare organismului.

Pasca traditionala cu branza si stafide

Friptura De Miel

Drob de Miel

Parteneri
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.