Mulligatawny

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura de unt
  • 1 piept de pui, taiat in bucatele
  • 1 ceapa mare, taiata cuburi
  • 1 mar de casa, taiat cuburi
  • 1 lingura de curry Kotanyi
  • 1 litru de supa de pui (eu mereu pastrez cate o cutie in congelator)
  • 3 linguri de orez cu bobul lung
  • 1 lingurita de suc de lamaie
  • 3 linguri de frisca pentru gatit
  • sare, piper
  • 1 lingurita vegeta de casa (optional)

Mod de preparare

Se pune untul intr-o craticioara si se infierbanta. Se adauga ceapa si marul si cand incepe sa se rumeneasca se adauga bucatile de pui. Cand s-au prajit se adauga pudra de curry si dupa un minut se adauga supa si orezul. Pune sare, piper si vegeta de casa.

Se fierbe cam 20 de minute si dupa ce oprim focul adaugam sucul de lamaie si frisca pentru gatit.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...