Fasolea uscata se fierbe la foc mic. Dupa cateva clocote, se arunca apa si se inlocuieste cu 4 litri de apa fierbinte.
Morcovul, radacina de patrunjel si ceapa se toaca marunt si se adauga la supa.
Se lasa sa fiarba si se pun pe rand (dupa timpul de fierbere) celelalte legume:conopida, varza taiata fasii, fasolea verde, cartofii taiati cubulete, dovlecelul si, la urma, bulionul.
Cand toate ingredientele sunt aproape gata, se adauga si pastele fainoase.
Intr-un bol se freaca telemeaua rasa cu uleiul(care se pune cu picatura, ca la maioneza), usturoiul pisat si maghiranul tocat fin.
Rezulta o crema spumoasa care se subtiaza cu putina supa si se toarna apoi in oala.
Se lasa sa mai dea un clocot si minunata supa italieneasca este gata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.